Aksaray Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile ulusal ve yerel basın temsilcileri Pamucak Mahallesinde bulunan Bizim Çağ Kebabın da iftarda bir araya geldiler.
Aksaray’da görev yapan gazetecilerin konuk olduğu iftar programında konuşan işletme sahibi Hüseyin Göktan, “Şehrimizin halkını yeni bir damak tadına kavuşturduk. Müşterilerimiz öğle ve akşam yemekleri ile sabah kahvaltılarını bizim Çağ kebabında kahvaltı çeşitleri ve yemek çeşitlerimizi bulabilirler. Bugün de ilimizde görev yapan gazeteciler ile bir arada olmak istedik.
Bizim davetimizi kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi. Bizim çağ kebabı sahibi Hüseyin Göktan'e teşekkür eden Aksaray Gazeteciler Cemiyeti başkanı Yaşar Karatay'da, “Şehrimize böyle güzel bir tesis ve damak tadı kazandıran kardeşimizi tebrik ediyoruz. Gazeteciler olarak ilimizde yatırım yapan hizmet eden genç girişimci kardeşlerimizi destekliyoruz” dedi. Haber: Harun Atalay