Bugun...


İshak PEKGÖZ

facebook-paylas
TEŞEKKÜRLER
Tarih: 08-09-2022 23:23:00 Güncelleme: 08-09-2022 23:23:00


Değerli okurlarım,

Bazı cümlelerde ‘’eski’’ kelimesinin kullanılmasının şık olmayacağını düşünerek ‘’önceki’’ kelimesini kullanmak istiyorum.

Aksaray’ımızın önceki vekillerinden Sayın Ahmet Yaşar Bey’in vekilliği esnasında ve sonrasında da halkın içerisinde bulunması, halkın sorularına doyurucu cevaplar vermesi halk tarafından saygıyla karşılanmasına sebep olmaktadır. Yatırımlarından biri olan ‘’Ihlara Termal Otel’’ projesini hayata geçirip yeni imajına kavuşturarak termal turizme ve ilimizin tanıtılmasına büyük ivme kazandıracak olması bizi sevindirdi.

Aksaray Kültür Sanat Derneği olarak tanıtımda kültürel zenginliğimizle kültür turizminin gerekliliğinin altını çizmemize rağmen dikkate alınmadığını biliyoruz. Oysaki kültür ve sanat o toplumun kimliğini oluşturur, kaybının telafisi asla mümkün değildir. Kültür turizmi tanıtımın ana unsurudur. Sayın vekilimiz Ahmet Yaşar Bey’e teşekkür ediyorum. Tanıtım toplantısına katılmayı arzulardım…

Yine istişareye önem veren ziyaretleriyle bizi onurlandıran ilimizin önceki vekillerinden Sayın Mahmut Öztürk Bey’in vekilliği sırasında yaptığı hizmetlerden dolayı halkın ilgisi ve memnuniyeti dikkat çekiyor. Sayın Vekilimiz Mahmut Öztürk Bey’in ilimiz için yeni projeler ve değerli çalışmalarından bahsederken vekilliği esnasındaki heyecanı kaybetmediğini gördük. Sayın Vekilimiz Mahmut Öztürk Bey’e teşekkürler.

Yine kültür ve sanatın önemini bilen, bu sebepten bizlerle hasbihal etme gereği duyan, kültür ve turizmin duayenlerinden kültür ve turizm tanıtım uzmanı, eğitimci, diplomat, kültür elçisi Sayın İbrahim Çamkerten Bey’in engin bilgilerinden faydalandık. İlimiz de kültür ve sanatın yerini, ilimizin tanıtımında kültür turizminin önemi hakkında bizleri bilgilendirmesinden, çalışmalarımıza katkı sağlamaya hazır olduğunu beyan etmesinden ziyadesiyle memnun kaldık. Sayın İbrahim Çamkerten Bey’e teşekkürler.

Toplumların ilerlemesini sağlayan, üstün değerler her dönemde inceleme konusu yapılmakta ve bu alandaki çalışmalar öneminden bir şey kaybetmemektedir. İnsanlık için ilimde, sanatta, mimaride, ahlakta, siyasette, teknolojide, adalette, yardımlaşma ve dayanışmada, merhamette ve şefkatte çığır açan toplumların gücü ‘’ben’’ değil ‘’biz’’ olabilme noktasına erişmekten geçmektedir. Toplumun memnuniyeti ve mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.

Sağlıcakla kalın.





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI